FF GROUP EXCLUSIVE  предлага уникални привилегии за всяка покупка Използвайте своята карта и събирайте:  2 точки за всеки 1 похарчен лев в магазините: COLLECTIVE, NIKE, ARMANI EXCHANGE Осребрете вашите точки с талони за отстъпка за най-известните модни марки:


1.000 точки за Bronze Bonus Pack от 50 лева : Той включва 5 талона за отстъпки по 10 лева.


1 Bronze Отворен талон за отстъпка от 10 лева, който може да се използва за покупки във всеки от магазините, участващи в програмата за лоялни клиенти. 4 Bronze талона за отстъпки по 10 лева всеки, за покупки във COLLECTIVE, NIKE.


2.500 точки за Silver Bonus Pack от 125 лева, който включва 5 талона за отстъпки по 25 лева.


1 Silver Отворен талон за отстъпка от 25 лева, който може да се използва за покупки във всеки от магазините, участващи в програмата за лоялни клиенти. 4 Silver талона за отстъпки по 25 лева всеки, за покупки във COLLECTIVE, ARMANI EXCHANGE.


4.000 точки за Gold Bonus Pack от 250 лева, който включва 5 талона за отстъпки по 50 лева.


1 Gold Отворен талон за отстъпка от 50 лева, който може да се използва за покупки във всеки от магазините, участващи в програмата за лоялни клиенти. 4 GGold талона за отстъпки по 50 лева всеки за покупки във COLLECTIVE, ARMANI EXCHANGE.

Спечелете допълнително 50 точки: С регистрацията си в FFG Exclusive. На рождения си ден.

FF GROUP Exclusive ще ви информира постоянно за модните марки, които са част от програмата за лоялност при нови колекции, разпродажби и т.н.